Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.creator Bueno López, Rossy
dc.creator Gozzi, Marta
dc.creator McLandsborough, Lynne
dc.creator Corradini, María
dc.date.accessioned 2018-10-18T17:00:52Z
dc.date.available 2018-10-18T17:00:52Z
dc.date.issued 2018-07
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7588
dc.description.abstract The objectives of this study were to assess the existence of differential handling practices at retailers within socioeconomically different neighborhoods and to compare the effects of handling practices among neighborhoods based on the probability distribution of the microbial concentration at the time of purchase. es
dc.format.extent 2 p. es
dc.title Estimating the effect of retailer’s handling practices and socioeconomic disparities on microbial levels at the time of purchase es
uade.subject.descriptor Alimentos es
uade.subject.descriptor Análisis de Datos es
uade.proyecto.codigo P17T04 es
uade.proyecto.nombre Data Science into Food Science (Ciencia de Datos en Ciencia de Alimentos) es
uade.area IS (Ingeniería de Software) y AN (Análisis de Alimentos) es
uade.linea TIC (Informática) y ABI (Alimentos, Bioinformática) es
uade.proyecto.responsable Corradini, María
uade.congreso Annual Meeting of the Institute of Food Technologists (IFT), July 15-18 2018, Chicago, IL, USA. es
uade.instituto Instituto de Tecnología es


Accesos

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

 

Mostrar el registro sencillo del ítem

 
 

Lima 775 - C1073AAO
Ciudad Autónoma de Buenos Aires

 

Sede Recoleta: Libertad 1340 - C1016ABB
Ciudad Autónoma de Buenos Aires

 

Campus Costa Argentina: Av. Intermédanos Sur 776
Pinamar, Provincia de Buenos Aires

 
 
 

Carreras acreditadas nacional e internacionalmente