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dc.creator Singh, R. Paul
dc.creator Heldman, Dennis R.
dc.date.accessioned 2020-04-07T18:36:24Z
dc.date.available 2020-04-07T18:36:24Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9351
dc.description.abstract 1. Introduction -- 2. Fluid flow in food processing -- 3. Resource sustainability -- 4. Heat transfer in food processing -- 5. Preservation processes -- 6. Refrigeration -- 7. Food freezing -- 8. Evaporation -- 9. Psychrometrics -- 10. Mass transfer -- 11. Membrane Separation -- 12. Dehydration -- 13. Supplemental processes -- 14. Extrusion processes for foods -- 15. Packaging concepts -- Appendices. es
dc.language.iso en es
dc.publisher Elsevier es
dc.title Introduction to food engineering es
uade.subject.descriptor Alimentos es
uade.subject.descriptor Ingeniería de los Alimentos es
uade.subject.descriptor Conservación de Alimentos es
uade.edicion 5th ed. es
uade.identifier.isbn 9780123985309 es
academic.materia.codigo 3.2.085 es
academic.materia.nombre Fenómenos de Transporte es


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